Επίσκεψη του Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, στο ΚΕΑΤ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) στην Καλλιθέα επισκέφτηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Τον κ. Παπαδημητρίου υποδέχθηκε η Διοικήτρια και Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΑΤ, κ. Σοφία Χαμονικολάου, όπου είχαν μια ουσιαστική και ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τις δράσεις του φορέα.

Ο κ. Βουλευτής κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας, επισκέφθηκε τις αίθουσες όπου διενεργούνται τα μαθήματα, την αίθουσα διδασκαλίας Braille, καθώς και το ανανεωμένο studio ηχογράφησης του φορέα, στο οποίο και πραγματοποιούνται ηχογραφήσεις ακουστικών βιβλίων (audio books), αλλά και εκπομπές podcasting από τους μαθητές του Κέντρου.

«Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας με αναπηρία και συνεχίζουμε με συνέπεια τις πολιτικές μας ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου, και συνέχισε λέγοντας: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως που σήμερα είχα τη χαρά να βρεθώ σε αυτόν τον ιστορικό για τα άτομα με αναπηρία χώρο και να διαπιστώσω πως η στήριξη του ΚΕΑΤ σε άτομα με οπτική αναπηρία είναι ουσιαστική και αξιέπαινη».

Από τη μεριά της η κ. Χαμονικολάου ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου για την επίσκεψη του και το ενδιαφέρον του να σταθεί αρωγός στο έργο και τις μελλοντικές δράσεις του φορέα.