Στο ΚΕΑΤ, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν προγράμματα κατάρτισης για άτομα με αναπηρία όρασης.

  1. Απομαγνητοφωνητής συνομιλιών – πρακτικώνΗ τεχνολογία σήμερα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στα άτομα με αναπηρία όρασης, σε πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές. Με το πρόγραμμα αυτό φιλοδοξούμε να δώσουμε στην αγορά εργασίας επαγγελματίες με γνώση των νέων τάσεων στο χώρο της απομαγνητοφώνησης οποιουδήποτε ηχητικού κειμένου και σε όποια μορφή απαιτηθεί.Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε αίθουσα υπολογιστών, όπου η κάθε θέση εκπαίδευσης διαθέτει σύγχρονα τεχνικά βοηθήματα και προγράμματα για άτομα με αναπηρία όρασης (CCTV, οθόνη braille, προγράμματα ανάγνωσης και μεγέθυνσης οθόνης κλπ.).Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
  2. Τεχνικός χειριστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) και τηλεφωνικών κέντρων, παροχής πληροφοριών και εξυπηρέτησης πελατών αποκλειστικά για τυφλούςΟ κάτοχος διπλώματος της ειδικότητας κατέχει τις τεχνικές γνώσεις, τις δεξιότητες και τα επαγγελματικά προσόντα που τον καθιστούν ικανό να παρέχει κάθε είδους πληροφορία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μιας εταιρίας ή ενός οργανισμού, ως χειριστής του τηλεφωνικού κέντρου χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εξειδικευμένο λογισμικό CRM.Η εκπαίδευση των χειριστών Η/Υ και τηλεφωνικών κέντρων πραγματοποιείται σε αίθουσα με ολοκληρωμένο περιβάλλον δικτύου φωνής και δεδομένων (data/voice). Μάλιστα, εσωτερικό τηλεφωνικό κέντρο δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους (εικονική συνομιλία – εξυπηρέτηση).Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
  3. Βοηθός φυσικοθεραπείας για άτομα με αναπηρία όρασηςΤο ΚΕΑΤ παρέχει εξ ολοκλήρου την υλικοτεχνική υποδομή και τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εκπαίδευση των μαθητευόμενων.Το πρόγραμμα υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Τα προγράμματα τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και υλοποιούνται από Δημόσια ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθήνα

Δημόσιο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής
Υπεύθυνος: Σάββας Δήμου
Τηλέφωνο: 210 6002044
Διεύθυνση: Πίνδου 27, 15343 Αγία Παρασκευή
ΚΕΑΤ Υπεύθυνη: Γεωργία Λάζου
Τηλέφωνο: 210 9578090
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 210 & Σπάρτης, 17675 Καλλιθέα

Θεσσαλονίκη
Δημόσιο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πηλέας – Χορτιάτη
Υπεύθυνος: Βασίλης Πούλιος
Τηλέφωνο 2392 44960
Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 95, 55535 Πυλαία Χορτιάτης

ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής

ΚΕΑΤ Αθήνας

ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πηλέας – Χορτιάτη

Εκπαίδευση στη χρήση Η-Υκαι τηλεφωνικών κέντρων

Εκπαίδευση στη χρήση Η-Υκαι τηλεφωνικών κέντρων

Το τηλεφωνικό κέντρο του Συστήματος Διαχείρισης Σχέσεων πελατών (CRM)

Το τηλεφωνικό κέντρο του Συστήματος Διαχείρισης Σχέσεων πελατών (CRM)