ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΕΑΤ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, ΚΕΑΤ. Με τους μαθητές και τις μαθήτριες τραγούδησε ο γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος ενώ τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κος Πρόδρομος Πύρρος, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Κλάδης, o προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικών και Προγραμμάτων Αποϊδρυματοποίησης Ατόμων με Αναπηρία και Χρονίως Πασχόντων και Ηλικιωμένων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και και Μέλος του ΔΣ του ΚΕΑΤ κος Σ. Σιούτης, , ο κος Μ. Διαμαντάκης από τη Διεύθυνση Πολιτικών Ατόμων με Αναπηρία, οι ηθοποιοί κα Γιολάντα Μπαλαούρα και κος Χάρης Ρώμας, εκπρόσωποι των Φορέων, από την Εθνική Ομοσπονδία Τυλφών, ο Πρόεδρος κος Ν. Γιαλλούρης, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών, ο Πρόεδρος κος Δ. Σηφάκης, από την αμκε «Με Άλλα Μάτια» ο κος Ε. Αυγουλάς, από το Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, η Πρόεδρος κα Ζ. Γερουλάνου,καθώς και γονείς, εργαζόμενοι και φίλοι του ΚΕΑΤ.

Ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος με τη Διοικήτρια και Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΕΑΤ κα Σοφία Λευκή Χαμονικολάου.

Οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικό έργο με μήνυμα «Όταν υπάρχει αγάπη και φροντίδα, όλα μπορούν να συμβούν». Η χριστουγεννιάτικη γιορτή έκλεισε δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν το bazaar και να απολαύσουν το υπέροχο μπουφέ που υποστηρίχθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Goody’ s, της εταιρείας Mondelez, της Pizza Fun και της Pizza L’ artigiano.

Ο  κος Πρόδρομος Πύρρος, ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Κλάδης, ο κύριος Στέργιος Σιούτης, ο ηθοποιός κος Χάρης Ρώμας, οι εκπρόσωποι των Φορέων, ο κος Ν. Γιαλλούρης και ο  κος Δ. Σηφάκης, ο κος Ε. Αυγουλάς από την αμκε «Με Άλλα Μάτια»  και η Διοικήτρια και Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου.

Επίσης πολλές ευχαριστίες για τη διάθεση του φωτογραφικού υλικού και την προβολή των δράσεων του ΚΕΑΤ στην αμκε «Με άλλα μάτια» και στην εταιρεία feelgood entertainment.

7.	Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κος Πρόδρομος Πύρρος, ο εκπρόσωπος της εταιρείας της feelgood, η ηθοποιός κα Γιολάντα Μπαλαούρα, ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος  μαζί με τη Διοικήτρια και Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου.
Ο Αναστάσιος Ράμμος δωρίζει την κιθάρα του στον Σταύρο, μαθητή του κέντρου μας.
3.	Το αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο, πλαισιωμένο από τους μαθητές και πλήθος κόσμου.