Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΚΕΑΤ με τον Stan Antiparioti

Στιγμιότυπο από τη γιορτή: ο Stan τραγουδάει μαζί με τα παιδιά πάνω στη σκηνή..

Σε γιορτινό κλίμα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στην οποία συμμετείχαν οι ωφελούμενοι του ΚΕΑΤ και καθώς και γονείς. Η χορωδία του ΚΕΑΤ τραγούδησε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στιγμιότυπο από τη γιορτή: ο Stan τραγουδάει μαζί με τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπημένο καλλιτέχνη Stan Antiparioti που συμμετείχε με χαρά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με εορταστικό πρόγραμμα και δισκογραφικές του επιτυχίες.

Στιγμιότυπο από τη γιορτή: ο Stan πάνω στη σκηνή τραγουδάει μαζί με τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3 Αθηνών, κα Άννα Καραμανλή, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τομέα, κα Δήμητρα Νάνου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Καλλιθέας, κ. Γεώργιος Καλαμπαλίκης, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Καλλιθέας, κα  Άννα Γιαννάκου-Πάσχου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, κ. Νίκος Γιαλούρης, ο κ. Δημήτρης Σηφάκης, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ε.Α.Τ., ο κ. Σιούτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΑΤ και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων,  ο κ. Νικόλσκι από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από το Δ.Σ. του Φάρου Τυφλών Ελλάδος οι κκ Τζεβελέκου και Ρουκουτάκη και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας ανδρών στο goalball, κ. Ανάστος.

Από αριστερά ο Stan και από δεξιά η Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-λευκή Χαμονικολάου, δίνουν δώρο σε μαθητή του ΚΕΑΤ.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, τις εταιρείες «ΙΟΝ», «Mondelez International», «Astir», τα ζαχαροπλαστεία «fresh» και «Passarella» και τους «Κουλουράδες» που μας προσέφεραν σοκολάτες, μπισκότα, γλυκίσματα και μελομακάρονα, καθώς και την «Goody’s Burger House S.A.» που μας προσέφερε αρκουδάκια, burgers και κοτομπουκιές, την «Pizza Fun», την «Domino’s Pizza» και την «L’ artigiano» για την χορηγία τους σε πίτσες.