Επίσκεψη του ΚΕΑΤ στη θεατρική πράσταση “Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη”

Οι μαθητές που παρακολούθησαν την παράσταση, συνοδευόμενοι από την Διοικήτρια και Πρόεδρο του ΔΣ, σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή της παράστασης, κύριο Γιώργο Καπουτζίδη.

Η θεατρική παράσταση “Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη” του Peter Quilter σε σκηνοθεσία της Θέμις Μαρσέλλου στο Θεατρο ηβη, ταξίδεψε τους θεατές στον μουσικό κόσμο της Florence Foster Jenkins, το μουσικό φαινόμενο της δεκαετίας του ’40, που έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της και άφησε εποχή όχι μόνο με τις φάλτσες νότες της, αλλά και με την αγάπη της για τη μουσική και τους μουσικούς!Ανάμεσά τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και του 1ου ΚΔΑΠμεΑ για άτομα με οπτική αναπηρία “Μ. Λεωτσάκου” που παρευρέθησαν στη παράσταση την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν η Κατερίνα Βρανά, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Γιώργος Γιαννίμπας. Μαζί τους στη σκηνή και οι εξαιρετικές Χρύσα Κλούβα, Άννα Πασπάτη και Έφη Σταυροπούλου.Μετά τη λήξη της παράστασης τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές της παράστασης σε ζεστό κλίμα στου φουαγιέ του θεάτρου.

*Στις φωτογραφίες των παιδιών που ακολουθούν υπάρχει συναίνεση των γονέων για την ανάρτηση τους στη σελίδα του ΚΕΑΤ στα κοινωνικά δίκτυα.