Διοργάνωση του ΚΕΑΤ Teen Business School

Στιγμιότυπο από το ΚΕΑΤ Business School 2022. Με τους μαθητές η Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικήσεως του ΚΕΑΤ, κα Μαρία Αζούκη, η κα Λεία Αβραάμ, εκπαιδεύτρια κινητικότητας και προσανατολισμού, η κα Αθανασία Καλαμάρα, εκπαιδεύτικός πληροφορικής του ΚΕΑΤ, ο κ. Νικολαϊδης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο κ. Τσικούδης, διευθυντής ΔΙΕΚ.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) οργάνωσε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) μια ακόμη  δράση συμπερίληψης των ατόμων με οπτική αναπηρία στην εκπαίδευση και τον επαγγελματικό στίβο.

Στιγμιότυπο από το ΚΕΑΤ Business School 2022. Με τους μαθητές η Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικήσεως του ΚΕΑΤ, κα Μαρία Αζούκη.
smart

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το Teen Business School,  το οποίο διοργανώνεται εδώ και πολλά χρόνια με στόχο την πληροφόρηση των νέων σχετικά με τη λειτουργία των επιχειρήσεων, τη δυνατότητα βιωματικής μάθησης των επιλογών καριέρας και την παροχή γνώσεων σχετικά με την έννοια και τις επιλογές της επιχειρηματικότητας, διοργανώθηκε για πρώτη φορά ειδικά για άτομα με οπτική αναπηρία επιδιώκοντας να τα βοηθήσει να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να έρθουν σε επαφή με τρόπους με τους οποίους μπορούν να δραστηριοποιηθούν και να αναπτυχθούν στον επιχειρηματικό τομέα.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση στο ΚΕΑΤ Business School 2022.
smart

Με την κατάλληλη ενημέρωση και την εξειδικευμένη εκπαίδευση τα παιδιά και οι νέοι με οπτική αναπηρία μπορούν να πετύχουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους!