Διεξαγωγή ομιλίας ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ” Άλμα Ζωής ” στο ΚΕΑΤ

Στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του ΚΕΑΤ παρακολουθούν την ομιλία.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) μία πολύ σημαντική Ομιλία Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ” Άλμα Ζωής “/ Alma Zois , στην οποία ομιλήτριες ήταν οι κυρίες Παρασκευάκου Γεωργία, Χειρούργος Μαστού – Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, Τσομπανισάκη Κορίνα, Κοινωνική Λειτουργός του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής, και Ξυραδάκη Ευτυχία -Ράπτη, Εκπαιδευόμενη Γυναίκα με Εμπειρία Καρκίνου Μαστού.

Φωτογραφία από την παρουσίαση που έγινε σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και ωφελούμενοι του ΚΕΑΤ, οι οποίοι μετά την παρουσίαση έθεσαν ερωτήματα και ενημερώθηκαν από τις ειδικούς για ένα ζήτημα υγείας που αφορά όλους και όλες μας.

Από αριστερά η κα Ξυραδάκη Ευτυχία -Ράπτη, Εκπαιδευόμενη Γυναίκα με Εμπειρία Καρκίνου Μαστού, η Διοικήτρια και Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Χαμονικολάου, η κα Παρασκευάκου Γεωργία, Χειρούργος Μαστού - Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, και η κα Τσομπανισάκη Κορίνα, Κοινωνική Λειτουργός του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής, οι οποίες συνομιλούν για τον καρκίνο του μαστού.

Την δράση συντόνισε η Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία του ΚΕΑΤ, και ειδικότερα η Κοινωνική Λειτουργός, κα Πανηγυράκη, και η Ψυχολόγος, κα Κωστοπούλου.

Στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ παρακολουθούν την ομιλία εργαζόμενοι και ωφελούμενοι του ΚΕΑΤ.

Κρατάμε το μήνυμα «Η πρόληψη σώζει ζωές» και συνεχίζουμε!