Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Το Κέντρο προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών, κοινωνικών, συναισθηματικών, αλλά και καθημερινών αναγκών των μαθητών με αναπηρία όρασης. Τα προγράμματα αυτά αφορούν στη διαμονή, τη μεταφορά, τη σίτιση και την ψυχαγωγία τους, προκειμένου να εξασφαλίζεται ευχάριστα η διαβίωσή τους.

Μέσω της συμβίωσης, τα παιδιά συμμετέχουν σε κοινές δραστηριότητες, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και ενισχύουν έτσι την κοινωνικο-συναισθηματική τους ανάπτυξη. Οι μαθητές, μέσα σε ένα πλήρως υποστηριζόμενο περιβάλλον, μένοντας μακριά από το σπίτι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαθαίνουν να ζουν ανεξάρτητα, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες.

Για όλους εμάς τους εργαζόμενους στο ΚΕΑΤ, οι μαθητές με αναπηρία όρασης είναι αυτοί που βρίσκονται στο επίκεντρο της αποστολής μας. Με την υποστήριξή μας προσφέρεται στα παιδιά μια σειρά από επιλογές, ώστε να αναπτυχθούν τόσο προσωπικά, όσο και κοινωνικά.

 

  Στοιχεία Επικοινωνίας
Αθήνα

Μαρία Πανηγυράκη
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 9516139, 210 9595880 (εσωτερικό 108

 
Θεσσαλονίκη

Βασιλική Σταλένη
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2310 830095 (εσωτερικό 219)
Ώρες Επικοινωνίας: 07:00 - 15:00