Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας σε συνεργασία με το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»

Στιγμιότυπο από το εργαστήρι με τα παιδιά να σηκώνουν ψηλά τις κούκλες τους.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) σε συνεργασία με το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας.

Η χριστουγεννιάτικη κούκλα- Άγιος Βασίλης που έφτιαξαν τα παιδιά.

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα χαράς και δημιουργίας μαθητές, ωφελούμενοι και εκπαιδευτικοί του ΚΕΑΤ έφτιαξαν μία χριστουγεννιάτικη κούκλα – Άγιο Βασίλη, η οποία μπορεί να γίνει χριστουγεννιάτικο στολίδι ή δώρο, και έπαιξαν μαζί της, δίνοντάς της ζωή και συναισθήματα. Ταυτόχρονα υπήρχε και διαδικτυακή σύνδεση με το ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης.

Η εκπαιδεύτρια του Θεάτρου Κούκλας "Πράσσειν Άλογα", κα Καποκάκη, δίπλα στα παιδιά που δίνουν κίνηση στην κούκλα του Άγιου Βασίλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η κα Κατερίνα Γκαγκάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, η οποία συμμετείχε μαζί με τα παιδιά στην κατασκευή της κούκλας.