Συμμετοχές και ψηφοφορία για την ανάδειξη της εκπροσώπησης της Ελλάδος στον 2ο διαγωνισμό «International Low-Vision Song Contest»

Ένα κλειδί του σολ και η υδρόγειος. INTERNATIONAL LOW-VISION CONTEST

Το διαγωνιστικό κομμάτι για την ανάδειξη της εκπροσώπησης της Ελλάδος στον 2ο διαγωνισμό «International Low-Vision Song Contest» μόλις ξεκίνησε!

Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τον 2ο διαγωνισμό «International Low-Vision Song Contest», το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) ως εταίρος της διεξαγωγής του διαγωνισμού τραγουδιού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως έχουμε πέντε υπέροχες υποψηφιότητες, τις οποίες από σήμερα μπορείτε να ακούσετε στο YouTube μέσω του καναλιού που έχει δημιουργηθεί για αυτόν και μόνο το σκοπό.

Συμμετοχή 1: Fear-less Realistis Ft Darkskyla prod by Kyrous x ΝΤΣ

Συμμετοχή 2: My own disaster, Λουκία Κιρκινέζη, Γιάννης Βίτσος, Αναστασία Αξαοπούλου, Ματίνα Γιάτσου

Συμμετοχή 3: Αυτό που λέει η καρδιά σου (What your heart says), Αναστασία Μουστακάτου

Συμμετοχή 4: Στου Ουρανού (Ειρήνη), Ειρήνη Σταίου

Συμμετοχή 5: Τα σημάδια των καιρών, Ιωάννης Κόζαρης

Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

https://www.youtube.com/channel/UCZraMnwCjV2kX-cKOhNnqQA

Ο ανταγωνισμός σίγουρα είναι μεγάλος! Σπεύστε, λοιπόν, να ακούσετε τα κομμάτια, ώστε να καταλήξετε στο αγαπημένο σας και να το ψηφίσετε από σήμερα έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου στον εξής σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoaBn-I3VEHZCdi1KaXyzDfCPZEkORvrl6xtULMhFpPfXMyg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά κάνοντας χρήση συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Προκειμένου δε η ψηφοφορία και η όλη διαδικασία να παραμείνει αδιάβλητη, θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση των στοιχείων σας μέσω e-mail. Για το λόγω αυτό, ενδεχομένως σας ζητηθεί η επιβεβαίωση μέσω εικόνας ή ηχητικού μηνύματος ότι δεν είστε ρομπότ. Ζητούμε, λοιπόν, προκαταβολικά την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για αυτήν. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρετε, μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά αργότερα.

Η αγωνία θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οπότε κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού που θα διεξαχθεί στο ΚΕΑΤ στις 5:30 μ.μ., και αφού θα έχει λήξει η ψηφοφορία, θα έχουμε την ανακοίνωση της ελληνικής συμμετοχής στην «Euro Low Vision». Προετοιμαστείτε, λοιπόν!