Κοπή πίτας ΚΕΑΤ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Ομαδική φωτογραφία με τη Διοικήτρια και Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου, μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, τη διαχειρίστρια της ΑμΚΕ «Πρωτοπορία», κα Ελισάβετ Τρύφων και τους εργαζόμενους του ΚΕΑΤ, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας.

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πίτας της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) στην Αθήνα.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Σιούτης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, η διαχειρίστρια της ΑμΚΕ «Πρωτοπορία», κα Ελισάβετ Τρύφων, ο κ. Αζούκης αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο κ. Παναγιώτης Μαρκοστάμος ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, ο Σύλλογος Εργαζομένων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΚΕΑΤ, οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων του ΚΕΑΤ και οι εργαζόμενοι.

Από αριστερά η Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου, κόβει την πίτα για το ΚΕΑΤ Αθήνας και δίπλα της ο Πατήρ Νικόλαος.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο Παράρτημα-Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης του ΚΕΑΤ, όπου συμμετείχαν ο Σύλλογος Εργαζομένων Θεσσαλονίκης, ο κ. Προεστός τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ και επόπτης του Παραρτήματος-Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο κ. Βασιλείου, τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο κ. Αζούκης αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων, οι Πρόεδροι και Προπονητές αντίστοιχα των αθλητικών ομάδων «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», κ. Καραθανάσης και κ. Μαρκόπουλος, «ΠΥΡΣΟΣ», κ. Τοκακλίδης, και «ΚΛΕΙΩ», κα Κεσανοπουλου, η Πρόεδρος του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», κα Γερουλάνου, ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών-Περιφερειακής Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μισερλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο Λουδοβίκος Μπράιγ», κ. Μουζακίτης, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι και οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων του ΚΕΑΤ.

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας στο Παράρτημα-Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης του ΚΕΑΤ. Την πίτα κόβει η Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου.

Επίσης, σε μία όμορφη εκδήλωση έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του Παραρτήματος, όπου  παρευρέθηκαν η Διοικήτρια και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφία-Λευκή Χαμονικολάου, η Προϊσταμένη Δ/νσης Διοίκησης του ΚΕΑΤ, κα Μαρία Αζούκη, καθώς και εργαζόμενοι Τμημάτων από την Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕΑΤ στην Αθήνα. Σε θετικό κλίμα έγινε συζήτηση για τους τρόπους συνεργασίας των Τμημάτων του ΚΕΑΤ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τέθηκαν από κοινού νέοι στόχοι, οι οποίοι θα υλοποιηθούν το 2023.

Αναμνηστική φωτογραφία της Διοικήτριας και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κα Σοφίας-Λευκής Χαμονικολάου, της Προϊσταμένης Δ/νσης Διοίκησης του ΚΕΑΤ, κας Μαρίας Αζούκη, του Προϊσταμένου του Παραρτήματος Θεσ/νίκης, κ. Καρβελά, και των εργαζομένων του ΚΕΑΤ.

Οι τυχεροί που κέρδισαν φέτος το φλουρί ήταν, στην Αθήνα, το ΚΕΑΤ και, στην Θεσσαλονίκη, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΑΤ. Επίσης, δόθηκαν δώρα στους εργαζόμενους που κληρώθηκαν, καθώς και σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν δώρα που προσέφερε κατά την εορταστική περίοδο ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κάρναβος.

Η κοινωνική λειτουργός του ΚΕΑΤ, κα Πανηγυράκη, μοιράζει στα παιδιά τα δώρα του Δημάρχου Καλλιθέας, κ, Κάρναβου, μαζί με το κομμάτι της πίτας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά!