Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη στο ΚΕΑΤ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κύριος Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος  από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Γιώργο Βλάχο και την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Δήμητρα Νάνου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους, συζήτησαν  με τη Διοικήτρια και Πρόεδρο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, κ. Σοφία Χαμονικολάου, τον Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας, κ. Φίλιππο Κατσούλη, καθώς και με εκπαιδευτικούς και παιδιά του κέντρου. Ακολούθως ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Κέντρου και να ενημερωθεί για το έργο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο ΚΕΑΤ, ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε: «Διαπιστώσαμε από κοντά, ότι μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία προσφέρονται με υπευθυνότητα και προσήλωση στα παιδιά, τα εφόδια γνώσης που χρειάζονται προκειμένου να γίνουν αυτάρκη μέσα στην κοινωνία μας. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε ενεργά το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και συμβάλουμε στην ενίσχυση του έργου των εκπαιδευτικών».

Η κ. Νάνου με τη σειρά της επισήμανε το σημαντικό έργο του ΚΕΑΤ. «Ήταν μία συνάντηση που μάς έθρεψε με χαρά και δυνάμωσε την καρδιά μας. Γιατί η αγάπη και η φροντίδα των παιδιών δίνει πάντα ελπίδα στα όνειρά τους».