Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Στιγμιότυπα από τις ενημερωτικές δράσεις του ΚΕΑΤ - ΑΜΚΕ Πρωτοπορίας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών και τον πρόεδρο της ΚΕΥΝΣ για τη φιλοξενία!

 

Φωτογραφία προφίλ του Δημήτρη Παπαχρήστου και φωτογραφία του τανκ του Πολυτεχνείου

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και η ΑΜΚΕ «Πρωτοπορία» τιμά την 43η επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαχρήστου, θρυλικού εκφωνητή του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Πολυτεχνείου, και σήμερα γνωστού συγγραφέα και δημοσιογράφου.

 Φωτογραφία των 12 συντελεστών της παράστασης καθισμένων στις δύο πρώτες σειρές του θεάτρου

Ποιος είπε πως κάποιος που δεν βλέπει δεν μπορεί να ανέβει στη σκηνή; Η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις! Το θέατρο είναι από εκείνες τις διεξόδους που μας προσφέρει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως όλοι είμαστε ικανοί να συμμετέχουμε στα κοινωνικά δρώμενα, αρκεί να μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία...

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) μας δίνει τη δυνατότητα, σε βλέποντες και μη, να εκφράσουμε την αγάπη μας για το θέατρο και τη ζωή, συμπορευόμενοι σε ένα ταξίδι καρδιάς.

αφίσα του φεστιβάλ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών συμμετέχει στο Φεστιβάλ “Break the Chain”, μια διοργάνωση του Γραφείου Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών, του Δήμου Αθηναίων, της Τεχνόπολης και της πολιτιστικής πλατφόρμας Ελculture, για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Παράνομης Διακίνησης, Εμπορίας Ανθρώπων – Trafficking, στις 22-23 Οκτωβρίου.

Φωτογραφία του κ. Σακελλαρόπουλου και της κ. Πυλαρινού από την εκδήλωση.

Πραγματοποιηθήκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου, τη Δευτέρα 17/10, στο Public Συντάγματος. Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, απόλαυσε την ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου από την ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά και από την καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας του ΚΕΑΤ, Αιμιλία Πυλαρινού. Το ΚΕΑΤ θα συντροφεύσει το βιβλίο "Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι" στο ταξίδι του και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου θα γίνει η παρουσίασή του.