Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Παρέχεται ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για μαθητές με αναπηρία όρασης, από την προσχολική ηλικία μέχρι το Πανεπιστήμιο με στόχο να παρακολουθούν χωρίς δυσκολίες τα προγράμματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα που βοηθούν τα άτομα με αναπηρία όρασης να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, που θα συμβάλλουν στην κοινωνική και επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Επιπλέον παρέχεται εκπαίδευση σε βλέποντες επιστήμονες που ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με το χώρο.

Λειτουργούν τμήματα:

  Στοιχεία Επικοινωνίας
Αθήνα

Υπεύθυνη: Σεραΐνα Κορομηλή
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 9531817
Ώρες Επικοινωνίας: 14:00-18:00

Θεσσαλονίκη

Υπεύθυνος: Γεώργιος Καρβέλας
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2310 830095 (εσωτερικό 224)
Ώρες Επικοινωνίας: 12:00-17:00

Τοποθετημένα σε προθήκη δύο αντίγραφα μαρμάρινων κεφαλών.Αριστερά εμφανίζεται κεφαλή κούρου που χαμογελά με μακριά μαλλιά. Δεξιά αντίγραφο μαρμάρινης κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και τα δύο αντίγραφα είναι σε φυσικό μέγεθος. Χρησιμοποιούνται για το μάθημα της Ιστορίας
Αντίγραφα κεφαλών
 Σε ερμάριο με 6 ράφια είναι τοποθετημένα όργανα για το μάθημα της Φυσικής.
Όργανα φυσικής
Μαθήτρια εκπαιδεύεται στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή με τον εκπαιδευτικό δίπλα της.
Αίθουσα εκπαίδευσης Η/Υ