Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

 


ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕAT


Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ, χάριν συντομίας ΚΕΑΤ, που εδρεύει επί της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 210 και Σπάρτης, στην Καλλιθέα Αττικής, καταρτίζει Μητρώο Καλλιτεχνών Ωφελουμένων ατόμων με οπτική αναπηρία και

καλεί

τους Ωφελουμένους Καλλιτέχνες άτομα με οπτική αναπηρία (μερική ή ολική απώλεια όρασης) να εγγραφούν σε αυτό.
Στο Μητρώο έχουν δικαίωμα να εγγραφούν όσοι Ωφελούμενοι δραστηριοποιούνται σε κάποιο Καλλιτεχνικό Τομέα, ως δημιουργοί ή επαγγελματίες.  Πιο συγκεκριμένα:


o    μαθητές Μουσικών Σχολείων, Μουσικών Σχολών και Ωδείων

o    μέλη Θεατρικών Εργαστηρίων

o    μέλη Εικαστικών Εργαστηρίων (ζωγραφική, γλυπτική, αγιογραφία, φωτογραφία)

o    μουσικοί (σύνθεση, εκτέλεση)

o    μουσικοί παραγωγοί

o    τραγουδιστές


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται με κατάθεση των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων (αντίγραφο πτυχίου ή έναρξη επαγγέλματος ή παραστατικά πληρωμής ή βεβαίωση φοίτησης σε μουσικό σχολείο/καλλιτεχνικό εργαστήριο ή βεβαίωση συμμετοχής) και Υπεύθυνης Δήλωσης Ν.1599/1986, στην οποία θα αναγράφεται η ερασιτεχνική ή επαγγελματική καλλιτεχνική δραστηριότητα, και η  οποία θα αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δυνατότητα εγγραφής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και δυνατότητα επικαιροποίησης/προσθήκης Καλλιτεχνικών Τομέων με την υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Ν.1599/1986.

Οι ενδιαφερόμενοι  που δραστηριοποιούνται σε περισσότερους του ενός Καλλιτεχνικούς Τομείς εντάσσονται σύμφωνα με την Υπεύθυνη Δήλωση που καταθέτουν.
Τα στοιχεία των εγγραφόμενων στο Μητρώο Καλλιτεχνών Ωφελουμένων  προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική χρήση και αξιοποίηση από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σύμφωνα και  με τον νόμο 4624/2019, περί της Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Πληροφορίες κ. Δήμητρα Ζούμα

Γραφείο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΚΕΑΤ

Τηλ.: 2310 830095 (εσωτ.: 121)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΣΟΦΙΑ-ΛΕΥΚΗ ΧΑΜΟΝΙΚΟΛΑΟΥ