Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Διοργανώνεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στο Παράρτημα  Θεσσαλονίκης  ημέρα κατάδυσης για άτομα με αναπηρία  όρασης με τίτλο:

΄No barrier tour΄


Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας την Κυριακή 19 Μαΐου2019, ώρα 9:00π.μ. και απευθύνεται στα άτομα με αναπηρία όρασης, τα οποία θέλουν να συμμετάσχουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμίας με την αυτόνομη κατάδυση (Try Scuba Diving).

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε όλους όσους νιώθουν την ανάγκη απελευθέρωσης από την βαρύτητα και την καθημερινότητα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε Άτομα με Αναπηρία Όρασης να γνωρίσουν την αίσθηση παραμονής και κίνησης κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Έμπειροι εκπαιδευτές αυτοδυτών, εξειδικευμένοι στις καταδύσεις για ΑμΕΑ (μέλη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Disabled Divers International – DDI), σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνουν την ενημέρωση, την προετοιμασία και τη συνοδεία των συμμετεχόντων σε μια υποβρύχια διαδρομή στο ασφαλές περιβάλλον της πισίνας.

Η συμμετοχή στην δραστηριότητα είναι δωρεάν και μοναδική προϋπόθεση είναι τήρηση των βασικών κανόνων για μια ασφαλή και ευχάριστη περιήγηση υποβρυχίως. Στις καταδύσεις μπορούν να συμμετέχουν ως συνοδοί και συγγενείς ή φίλοι που είναι ήδη αυτοδύτες, κατόπιν της σχετικής κατάρτισης που θα προηγηθεί στον χώρο της εκδήλωσης.

Για την συμμετοχή είναι απαραίτητη η υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευση από Γενικό Ιατρό που να επιτρέπει την συμμετοχή στην δραστηριότητα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στην ιστοσελίδα  του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών www.keat.gr, και στη σελίδα του ΚΕΑΤ στο facebook. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κορογιάννου Παναγιώτα , τηλ 2310 830 095 (εσωτερικό 231), e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.